Ionel Sandu
Actual

Ionel Sandu propune demolarea Cinematografului Modern și construirea unui centru pentru tineri

Ionel Sandu, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de primar al Municipiului Vaslui, a lansat recent o propunere ambițioasă pe pagina sa de Facebook, adresându-se locuitorilor orașului în legătură cu starea actuală a Cinematografului Modern. Acesta a subliniat necesitatea unei intervenții urgente pentru a revitaliza un simbol cultural al orașului.

Astăzi doresc să discutăm despre un simbol al orașului nostru care, din păcate, a fost neglijat de mult prea mult timp: Cinematograful Modern. Acesta a fost cândva un loc unde arta și comunitatea se întâlneau, dar acum se află într-o stare care ne cere acțiune imediată”, a scris Ionel Sandu în postarea sa.

Cinematograful Modern, odinioară un punct central al vieții culturale din Vaslui, a ajuns acum într-o stare avansată de degradare. Sandu a propus realizarea unei expertize tehnice amănunțite pentru a evalua starea clădirii și pentru a decide dacă aceasta mai poate fi reabilitată.

Cred că este timpul să luăm măsuri concrete. Propunerea mea este să începem cu o expertiză tehnică amănunțită a clădirii. Dacă experții decid că nu mai poate fi reabilitată, atunci trebuie să ne îndreptăm spre o soluție care va aduce un nou suflu orașului nostru: demolarea acesteia și construirea unui centru modern pentru tineri”, a explicat candidatul AUR.

Acest centru modern ar urma să ofere spații adecvate pentru activități culturale și de divertisment, răspunzând astfel nevoilor tinerilor din județul Vaslui. Sandu consideră că investiția în tineri este esențială pentru viitorul comunității.

Este esențial să investim în viitorul nostru, iar tinerii sunt la baza acestui viitor. Un centru nou, plin de resurse și oportunități, va fi locul unde se pot forma noi talente și unde cultura și arta pot prospera”, a subliniat el.

Ionel Sandu a făcut un apel către cetățeni să se prezinte la urne pe data de 9 iunie și să voteze pentru schimbarea pe care el o propune. El crede că aceasta este șansa comunității de a aduce o transformare pozitivă în Vaslui.

Pe 9 Iunie, aveți șansa de a vota pentru schimbarea de care avem nevoie!”, a concluzionat Sandu în mesajul său către locuitori.

Articol comandat de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR Vaslui, CMF 21240330.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *