Amenzi pentru 8 persoane care au aruncat deșeuri în locuri neamenajate
Actual

Amenzi pentru 8 persoane care au aruncat deșeuri în locuri neamenajate

În luna iunie, în județul Bihor au fost identificate, cu ajutorul camerelor mobile de supraveghere, 8 persoane care au aruncat deșeuri în locuri neamenajate, la marginea drumurilor județene din Bihor. Acestea au fost identificate de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor și sancționate cu amenzi în valoare totală de 30.000 lei.

Ministrul Tánczos Barna:

„Este revoltător când vedem că unii oameni, care sunt în tranzit pe șoselele din România, lasă gunoi pe marginea drumului, în parcări sau chiar aruncă din mers deșeuri pe carosabil.

Consiliul Județean Bihor combate eficient acest fenomen și a achiziționat camere de supraveghere pe care le-a pus la dispoziția Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bihor și a Gărzii de Mediu.

Dispozitivele sunt amplasate aleatoriu și filmează permanent, iar pe baza celor înregistrate se sancționează persoanele care sunt identificate că aruncă ilegal deșeurile.

În luna iunie, 8 șoferi au primit amenzi în valoare de peste 30.000 de lei după ce au fost surprinși de camerele video că au aruncat gunoiul.

Felicit această inițiativă și sper ca exemplul celor din Bihor să fie urmat și în alte părți ale țării.

Dacă nu merge cu vorba bună, există alte căi pentru a-i convinge pe oameni să se comporte civilizat.”

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *