Ce materiale vor fi publicate pe ePrimar.ro?
Actual

Cu ce se ocupă ePrimar.ro?

Fiind primul material publicat pe acest site, trebuie să lămurim câteva aspecte, încă de la bun început. ePrimar.ro este un proiect îndrăzneț, un proiect care va atrage atenția și unul care va fi cel puțin interesant de urmărit.

Proiectul va fi îmbogățit constant cu materiale interesante de citit și urmărit. Ne propunem să publicăm materiale despre administrația din țara noastră cel puțin săptămânal. Atunci când va fi cazul, vom publica mult mai des.

Suntem o echipă, o mică redacție, pasionați de scris și dornici ca România să fie condusă corect. Materialele noastre vor fi realizate în urma unor etape de documentare, a unor interviuri, solicitări de păreri, etc.

Ce materiale vor fi publicate pe ePrimar.ro?

Vom scrie despre primarii din România, despre deciziile lor, despre realizările și non-realizările lor. Nu vom favoriza vreun partid politic sau vreo zonă din țară, ci vom scrie întotdeauna adevărul despre ce se întâmplă în acest mediu.

Ne propunem un proiect pe termen mediu-lung, bazat pe rezultate analitice și impresia cititorilor. Ne dorim cât mai multe comentarii la fiecare material publicat și o interactivitate cât mai strânsă cu cititorii noștri.

Ne dorim o Românie cât mai modernă, o clasă politică tot mai curată și un mediu virtual care să influențeze în direcția potrivită. Vom lăuda și critica deciziile bune sau mai puțin bune. Vom veni și cu anumite sugestii sau observații pe care le considerăm potrivite pentru anumiți primari. Mai mult decât atât, promitem să nu ne lipsească umorul.

ePrimar.ro este un proiect care se bazează pe scris și citit. Dacă nu sunteți prieteni cu cititul sau sunteți mult prea ahtiați în direcția unui anumit partid din țara noastră, proiectul nu vi se adresează.

Acceptăm doar comentariile scrise corect. E de bun simț să te asiguri că scrii corect înainte de a publica un comentariu în care-ți scrii părerea.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *