Poeţi din peste 10 ţări, au participat astăzi la ceremonia de deschidere a celei de-a X-a ediţii a Festivalului Internațional de Poezie "Porțile poeziei"
Știri

Poeţi din peste 10 ţări, au participat astăzi la ceremonia de deschidere a celei de-a X-a ediţii a Festivalului Internațional de Poezie „Porțile poeziei”

Poeţi din peste 10 ţări, au participat astăzi, în sala de ședințe a Palatului administrativ, la ceremonia de deschidere a celei de-a X-a ediţii a Festivalului Internațional de Poezie „Porțile poeziei”. Festivalul se desfăşoară în perioada 23 – 26 iunie 2022, la Reșița și este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Prezent la eveniment, Romeo-Dan Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, i-a acordat premiul internațional „Porțile poeziei” domnului Miroslav Aleksić din Republica Serbia, pentru susţinerea, profesionalismul şi implicarea sa în actul poetic autentic.

„Trebuie să promovăm cultura, în special în rândul tinerei generații. Dacă, până acum, poezia era un segment de nișă, de-a lungul edițiilor acestui festival, sunt convins că poezia a prins tot mai mult teren.”, a transmis Romeo-Dan Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, în deschiderea evenimentului.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *