Prefectul Municipiului București a participat la o primă discuție cu Primarul General și cu primarii celor șase sectoare
Știri

Prefectul Municipiului București a participat la o primă discuție cu Primarul General și cu primarii celor șase sectoare

Cu această ocazie au fost analizate problemele cele mai grave cu care se confruntă capitala: termoficarea, urbanismul, problemele de mediu, problemele de trafic, problemele care țin de îngrijirea parcurilor pentru prevenirea mușcăturilor de căpușe și au convenit asupra unei eficiente colaborări interinstituționale.

În concret, s-a convenit efectuarea unei analize pe problematica urbanismului, joi, 15 iunie. La această întâlnire vor fi invitați să participe alături de prefect, primarul general, primarii de sectoare, reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării, Inspectoratului Regional în Construcții, Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, precum și ai Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Primarii prezenți au salutat implicarea Prefectului Municipiului București în realizarea unui climat de dialog și colaborare în interesul soluționării nevoilor cetățenilor capitalei.

Discuția a avut loc pe data de 31 Mai 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *